sağ ol hocam, öyle yaptım ama olmamıştı ben de konu açıp puan aldıktan sonra denemek istedim. Bir de yorum için 5 puan veriyor sanırım. eklenti indirmek için daha fazla puan gerekiyor anladığı kadarıyla?Selamlar.. paylasım yapan kişilere tesekkur yazısı yazasan her yazdıgın yazıya puan (NullCas ) alıyorsun,
bu puanlarla, paylasım yapan kişinin paylaşımına teşekkur edip paylaştıgı linki açabiliyorsun, hepsi bu
Birçok sitede mevcut opencart modül olarak aratın muhakkak çıkarprestashop seo da daha iyi aslında, her yazılımın farklı avantajları oluyor işte
Ülkede dolar kuru yüksek olunca müşterilerde para az olunca bizde ortayolu bulma düşüncesindeyiz tabiki herkesin işi görülsün amacına ulaşsın istiyoruz. O sebeple burada bir arayışı yada bekletisi olanlarada ekstra yardım edelim diyoruz yanlış mı düşünüyoruz ????Ooo bizim millet burada yerini almış Hadi hayırlısı. desinger de bir istek listesi hazırlamış. ) Maşallah maşallah
I dont understand nothing, but keep it that way!Herkese merhaba, siteye yeni üye oldum. Ekleri indirmede sorun yaşadım. NullCash kazanma yollarını çözemedim. Ne yapmamız gerekiyor ekleri indirebilmek için?